Amenajeaza-ti casa in Stil Boem si fa-te remarcat!

0
1046

Stilul Boem este potrivit acelora dintre dumneavostra care isi doresc o casa plina de culoare, cultura si lucruri interesanta care pot fi admirate de musafiri. Inlocuieste stilul modern, sensibil si imbratiseaza relaxarea, lipsa de griji, neobisnuitul.

Culori

Nu exista reguli atunci cand vine vorba de culoare in stilul boem, dar culorile calde ale pamantului sunt cele mai des intalnite, la fel ca si metalele.

Puteti lua in calcul culorile maron, auriu, dar si culorile pietrelor semipretioase pot fi o optiune. Cheia folosirii culorilor in decoratiunile boeme este gandirea calda. Albul nu isi gaseste locul in stilul boem.

Combinati imprimeurile si nu va sfiiti sa folositi culori care de obicei nu s-ar potrivi.

Materiale

Succesul folosirii materialelor consta in potrivire si combinare. Folositi materiale naturale ca panza de sac si sisal(tesatura din fibra de Agave) si combinati-le cu matase si snururi. Materialele ar trebui sa aiba un aspect usor uzat, dar nu deteriorat si nici prea nou.

Mobila

Mobilierul boem poate fi cumparat din magazinele vechi. Camerele boeme au tendinta de a fi populate de multa mobila, stransa in timp. Lucrurile second hand si cele vintage sunt la ele acasa intr-o camera decorata in stil boem.

Marimea si stilurile nu sunt atat de importante ca in alte stiluri. Fiecare piesa trebuie sa fie speciala si sa spuna o poveste, indiferent de cum arata. Nimeni nu ar trebui sa poata identifica vreun obiect dintr-o camera boema ca apartinand unui magazin anume.

De obicei, mobila pe care o regasiti in acest stil apartine curentului Victorian.

Accesoriile

Accesoriile din camerele boeme ar trebui sa reflecte povestea celor care locuiesc acolo.

Persoanele boeme calatoresc, asa ca obiectele dintr-o camera boema ar trebui sa arate ca si cum le-ati fi adunat din intreaga lume. Nu uitati ca stilul boem, chiar daca este iesit din tipare, nu inseamna ca nu poate fi somptuos.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.