Amenajarea baii-3 idei pentru 3 gusturi

0
1374

Amenajarea baii va reflecta de obicei personalitatea si preferintele in materie de amenajari.

Indiferent de spatiul pe care il aveti la dispozitie-mic sau mare- si indiferent de constructie-noua sau reamenajata- baia intr-o locuinta nu poate fi trecuta cu vederea, pentru ca pana la urma, si aici ne petrecem o perioada buna de timp in viata.

Iata cateva stiluri ce te-ar putea inspira in amenajararea sau reamenajarea baii:

1. Stilul feminin

Amenajarea baii-3 idei pentru 3 gusturiPretabil unei bai ce deserveste nevoile unei femei singure, ne ofera avantajul de a amenaja baia in stil personal. Atata timp cat ne plac motivele vesele si culorile vesele putem face din baie un loc in care ne putem petrece timpul relaxate.

Puteti opta pentru nuante de mov pe care sa le echilibrati cu ajutorul albului peretilor si al accesoriilor. Buline mov pe pereti, prosoape mov combinate cu prosoape albe, o masca improvizata pentru chiuveta din material textil, in nuante de mov, combinate cu elemente vintage vor face dintr-o baie banala o adevarata atractie printre musafiri.

2. Stilul modern

Amenajarea baii-3 idei pentru 3 gusturiPresupune o baie inundata de lumina, in care se intalnesc stilul minimalist si dotari contemporane, preferata de tineri, de ce nu proaspat casatoriti.

Si un spatiu mic poate beneficia de acest stil, atata timp cat mobilierul este simplist iar baia este foarte bine organizata, pentru ca stilul modern mizeaza pe simplitate.

O cabina de dus moderna, vasul de toaleta insotit de bideu si spatii de depozitare moderne, suspendate, in nuante de culori calde, pot da stil unei bai.

3. Mix de clasic si modern

Amenajarea baii-3 idei pentru 3 gusturiDaca dispuneti de o baie incapatoare si apreciati in aceeasi masura stilul clasic si cel modern, atunci, cu siguranta veti amenaja o baie pe cinste.

Puteti opta pentru dotarea baii cu o cabina de dus moderna, careia sa ii alaturati si o cada pozitionata in mijlocul incaperii, care te duce cu gandul la trecut. Puteti adauga spatiului cateva scaune tapitate, cu picioare de fier forjat si finisaje in tonuri discrete.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.