Alege dragostea prin feng shui, atrage energia dragostei

0
1067

Feng shui pentru dragoste este un subiect popular, nu doar pentru ca toti suntem in cautarea dragostei dar si pentru ca stilul feng shui ne pune la dispozitie numeroase ponturi feng shui pentru a atrage dragostea.

Feng shui ne poate ajuta sa cautam dragostea si poate merita sa aplicam sfaturile feng shui .
Atunci cand esti in cautarea dragostei, primul pas, si cel mai important, pe care trebuie sa il faci este acela de a te concentra in primul rand asupra relatiei de iubire cu tine insuti.

Nu numai pentru ca singura modalitate de a-ti imbunatati viata sentimentala este aceea de a te regasi si de a experimenta mai multa dragoste fata de tine, dar, de asemenea, odata ce te vei iubi pe tine vei atrage si un alt fel de oameni. De asemenea, si relatiile cu alte persoane din anturajul tau vor fi vizibil imbunatatite.

In termeni feng shui, adevaratul test al energiei dragostei este acela de a-ti evalua cu sinceritate dormitorul.

Desigur ca fiecare parte a casei vorbeste despre tine, dar dupa lungi observatii feng shui, se pare ca dormitorul, cel mai intim spatiu, unde nu este permis accesul oricui, poate arata cu adevarat nivelul iubirii de sine.

Daca nu te poti iubi pe tine pentru ceea ce esti, crezi ca poti fi capabil sa iubesti cu adevarat pe cineva?

Raspunde sincer la urmatoarele 3 intrebari:

  1. Iti plac toate elementele de decor si culorile care te inconjoara in dormitor?
  2. Cand deschizi ochii dimineata esti fericit cu ceea ce vezi?
  3. Inainte de a adormi te simti hranit de energia din dormitor?

Daca ai raspuns „NU” la vreuna dintre aceste intrebari, atunci trebuie sa iti acorzi ceva timp pentru a pune la punct un plan feng shui cu privire la modul prin care poti incepe sa-ti arati dragostea fata de tine, creand un dormitor feng shui plin de energie hranitoare si senzualitate.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.