Accesorii pentru baie – Stiluri si tendinte

0
1268
Accesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

Cand vine vorba de alegerea accesoriilor pentru baie, optiunile par a fi nesfarsite. Aflati care sunt elementele de baza pentru accesoriile de dus, chiuvete, baterii si toalete si gasiti cea mai buna solutie pentru baia dumneavoastra.

1. Cap de dus montat pe pereteAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

De baza, dar extrem de functional, dusul fix, montat pe perete este o optiune disponibila in numeroase stiluri si finisaje, iar noile dusuri low-flow, folosesc mai putina apa, dar au o capacitate puternica de pulverizare a apei

2. Dus clasicAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

Capul de dus clasic este cel atasat la un furtun flexibil, mobil, potrivit pentru spalarea parului si pentru curatarea locurilor greu accesibile, dar si pentru cei cu mobilitate limitata.

3. Dus in ploaieAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru accesorii de baie luxuriante, iar capul de dus in ploaie nu scapa neobservat. Montat pe tavan, acesta ofera senxatia unei bai in natura, sub o cascada sau sub o ploaie linistitoare.

4. Triplu dusAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

2 accesorii fixe si unul mobil fac posibila baia pentru doua persoane in acelasi timp, intr-o cabina de dus unica.

5. Baterie clasicaAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

Chiar daca nu aduce nimic nou, acest tip de baterie ramane cel mai usor de folosit si de mintat si este disponibil in tr-o gama larga de modele, forme si materiale.

6. Baterie pe blatAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

Instalate pe blat, aceste baterii se bucura de o popularitate crescatoare, datorita faptului ca sunt usor de curatat si ofera un aspect elegant.

7. Baterii de ultima generatieAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

Multumita avansarii tehnologiei, proprietarii de case isi pot echipa baia cu baterii care distrug bacteriile, sunt activate prin gesturi si au un flux laminar, care creaza un jet puternic dar care nu se imprastie.

8. Baterie in pereteAccesorii pentru baie - Stiluri si tendinte

Bateriile de acest gen se pot monta fie pe marginea lavoarului, fie in perete, alaturi de noua generatie de chiuvete individuale care necesita o teava mai lunga ce se intinde peste marginea vasului.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.