Accesorii „Must Have” pentru orice living

0
827

Exista accesorii care „populeaza” o camera de zi: canapeaua, scaunele, masuta, etc, dar acea camera nu poate fi completa doar cu piese de mobilier, iar pentru a personaliza o camera de zi trebuie sa o echipam si cu alte accesorii. Si dintre toate accesoriile care pot face parte dintr-un living, 5 se evidentiaza cu siguranta:

1. Pernute

Pernutele sunt importante din cateva motive. Primul motiv este confortul.

Chiar si cea mai confortabila canapea sau cel mai confortabil fotoliu pot fi facute mai confortabile cu cateva pernute. Cateodata spatele nostru poate simti nevoia de sprijin suplimentar, sau poate simtim nevoia de a trage un pui de somn, cazuri in care vom avea cu siguranta nevoie de o pernuta. Indiferent de motive, merita cu siguranta sa avem cateva pernute pe canapea sau pe fotolii.

Al doilea motiv este rolul decorativ al pernutelor.

Pernutele ofera posibilitatea de a da culoare incaperii fara a face mari compromisuri si pot fi schimbate foarte usor in functie de sezon, trend sau starea de spirit.

2. Ceva viu

Orice living are nevoie de ceva viu si probabil cea mai la indemana solutie este un aranjament floral. Aranjamentele florale, indiferent de marime insufletesc instant camera. Un alt lucru grozav in ceea ce priveste florile este faptul ca putem experimenta cu ajutorul acestora combinatii de culori care in mod normal nu ar merge impreuna. In principiu, orice floare si orice culoare am folosi intr-o camera, intotdeauna va arata bine.

3. Lumanari

Nimic nu creaza o stare de relaxare atat de bine ca lumanarile si de aceea este foarte important sa avem mereu unele la indemana.

Daca aveti o etajera, atunci aveti si loc pentru a expune o varietate de lumanari, dar acestea merg la fel de bine si pe masa. Trebuie doar sa aveti grija la ele atunci cand le aprindeti. Puteti alege dintr-o diversitate foarte mare de arome, culori si forme si le puteti schimba oricand. Iar daca alegeti lumanari pe baza de uleiuri esentiale, asemanatoare cu cele propuse in Feng Shui, atunci cu siguranta atmosfera va fi incantatoare.

4. Ceva personal

Cel mai important lucru pe care ar trebui sa il aveti in living este un obiect personal si semnificativ pentru dumneavoastra. Poate fi o piesa de arta, o fotografie, sau un alt accesoriu. Acest obiect va defini camera si o va face unica.

5. O patura eleganta

La fel ca si pernutele, o patura eleganta poate avea multiple utilizari: Va puteti cuibari sub ea atunci cand va este frig, dar poate da si culoare camerei. De asemenea, daca gasiti canapeaua plictisitoare, o puteti anima imediat acoperind-o cu o asemenea paturica.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.