7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

0
2455
7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

Poate cu o floare nu se face primavara, dar cu siguranta poate inveseli o casa. Schimba atmosfera, aspectil casei, trezeste la viata, scoate din monotonie, parfumeaza… sa continui? Nu cred ca este cazul. iar iiubitorii de plante si flori cu siguranta vor fi in asentimentul nostru. Ca sa nu mai vorbim si despre efectul pe care florile le pot avea asupra psihicului uman.

Intr-o exprimare scurta, florile sunt un „must have”. Si pentru ca este sezonul glorilor si al veseliei, ne putem bucura nu de o floare, ci de un intreg aranjament, care ne poate face ziua mai frumoasa.

Iata despre ce este vorba:

1. Aranjament Crizanteme7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

Da, crizantemele au coada lunga. Dar asta nu ne impiedica sa le-o scurtam si sa ingramadim cateva fire intr-o vaza joasa, pe care o putem privi de la aceeasi inaltime atunci cand ne relaxam pe canapea cu o cana de cafea si o carte buna.

2. Aranjament Bujori7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

Bujorii, indiferent de culoare pot trezi la viata un spatiu sumbru. Realizati un aranjament floral cu bujori si asezati-l in birou sau pe masa de studiu. Cu siguranta va va descreti fruntea atunci cand il priviti.

3. Aranjament Hortensii7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

hortensiile sunt pentru vara asa cum este liliacul pentru primavara. In mod normal, aceasta floare este disponibila toata vara, inclusiv toamna, asa ca va puteti bucura de frumusetea corolei sale bogate un timp indelungat.

4. Aranjament Ranunculus7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

Ranunculus este o floarea adesea confundata cu bujorii, o floare disponibila in multe culori ce va poate duce cu gandul la vacanta, la locuri indepartate, datorita aspectului mai putin domestic.

5. Aranjament Liliac7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

Culoare, parfum, frumusete. Va puteti bucura de toate acestea cu un simplu aranjament de liliac.

6. Aranjament Trandafiri7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

Cine poate spune ca nu iubeste trandafirii? Sunt atatea culori, atatea dimensiuni si atatea specii incat este greu sa spui ca nu iti plac.

7. Aranjament Magnolii7 aranjamente florale care pot inveseli orice camera

Chiar daca nu traiesc prea mult timp, acesta nu este un motiv pentru care sa nu ne bucuram de frumusetea acestor flori si de parfu,ul minunat pe care il emana. Sunt pur si simplu minunate!

 

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.