6 idei mov-violet pentru gradina ta

0
1671
6 idei mov-violet pentru gradina ta

Putin mov nu strica niciodata. Si daca mixam diferite nuante de mov putem obtine un rezultat spectaculos:

Dalia Thomas Edison6 idei mov-violet pentru gradina ta

Aceasta floare a fost introdusa cu mai bine de 70 de ani in urma si inca dainuieste in gradinile iubitorilor de flori. Are petalele de culoare mov, cu nuante mai inchise inspre centru.

Varza decorativa6 idei mov-violet pentru gradina ta

Varza difera atat in forma si dimensiune, cat si in culoare si textura. Iar varza rosie se numara printre variatiile acestei plante. Este cunoscuta ca „varza rosie” dar adevarul este ca aceaata este mai mult violet si poate fi atat o planta ornamentala cat si o leguma delicioasa si sanatoasa.

Heuchera6 idei mov-violet pentru gradina ta

Heuchera micrantha este o alegere excelenta pentru limitele gradinii sau in jardiniere. Aceasta planta are frunzele asemanatoare celor de artar si sunt colorate de la verde pana la rosu violet. La inceputul verii aceasta planta infloreste, iar florile sunt mici si colorate in alb-crem.

Erisimum mov6 idei mov-violet pentru gradina ta

Face parte din familia Erysimum si este o planta vesnic verde, stufoasa, cu frunze inguste de culoare gri-verde si un buchet de flori mov.

Laleaua neagra6 idei mov-violet pentru gradina ta

Denumita si „Regina noptii”, laleaua neagra este de fapt o specie de lalea de culoare violet inchis care contrasteaza perfect cu verdele gradinii, care o pune in evidenta si mai bine.

Allium purple6 idei mov-violet pentru gradina ta

Allium Purple este de fapt un soi de ceapa ornamentala, care apare la inceputul verii pe tulpini robuste si cu flori sferice mari. Este scoasa in evidenta de plante cu frunze argintii.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.