5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect- Partea I

0
1986
5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect- Partea I

Ati putea crede ca un dormitor decorat predominant in alb ar putea parea rece si neprimitor, dar o paleta de culori pale v-ar putea face sa va schimbati parerea.

Albul este perfect pentru dormitor; este linistitor si proaspat si se incadreaza perfect cu aproape orice fel de de decoratiuni.

Secretul decorarii in alb a dormitorului consta in adaugarea acelui „ceva” special care va va schimba dormitorul si il va face intr-adevar special.

Va propunem in continuare 5 idei de dormitoare decorate in alb:

  1. Putin dramatism5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect

Cand cularea dormitorului este limitata, puteti adauga „un element surpriza”, care va aduce o atingere dramatica si va scoate dormitorul din anonimat, de exemplu o bolta de material, amplasata deasupra patului, care poate da impresia ca acopera o fereastra.

Chiar si fara aceasta bolta, detaliile de tapiterie, covorul si noptierele cu usi de metal dau deja un aer luxuriant camerei.

Gusturile in materie de decoratiuni pot fi diferite, dar acest exemplu doar subliniaza faptul ca un dormitor alb poate fi reinviat daca adaugam o atingere dramatica amenajarii(bolta de material).

  1. Putin rafinament5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect

Cu toate ca albul este, in mod traditional, culoarea inocentei, de fapt acesta poate fi chiar o expresie a rafinamentului atunci cand este combinat cu o atingere gri subtila, la fel ca in exemplul prezentat.

Acest dormitor scoate in evidenta partea contemporana a albului, prin mobilierul simplu si elegant, prin ordinea in care sunt asezate toate elementele, iar insertiile gri de pe pereti, picioarele cromate si pardoseala, toate in nuante de gri, balanseaza perfect albul predominant si dau camerei un aer rafinat , calm si increzator.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.