5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect- Partea a II-a

0
1754
5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect- Partea a II-a

Exista mai multe modalitati prin care putem obtine mult-visatul dormitor alb, fara ca acesta sa para anost sau neprimitor, iar daca in prima parte v-am impartasit 2 idei, astazi va mai impartasim 3, pentru a ne tine de cuvant:

  1. Putin adaos5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect

Fiecare camera beneficiaza de o serie de culori, dar atunci cand paleta este limitata la doar o singura culoare este foarte important sa cream un contrast intre suprafete.

Un dormitor decorat in nuante de alb crem(precum cel prezentat), poate face uz de materiale intr-un mod placut: de la cuvertura alba pufoasa si de la pernele matlasate lucioase, pana la peretele decorat in nuante de alb si maron, toate creaza un efect general retro, dar paleta curata de culori folosite poate salva cu siguranta aparenta.

  1. Putina stralucire5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect

Sentimentul de curat pe care il confera culoarea alba, amestecat cu putina emotie, pe care o pot oferi elementele metalice-o atingere perfecta ce ofera stralucire unui dormitor putin deprimant.

Nu trebuie sa exagerati cu accesoriile stralucitoare, care nu vor mai fi stralucitoare si sofisticate,ci mai degraba „kitschoase”.

Un singur accent metalic poate face diferenta si cu siguranta va fura privirea de la albul prea alb.

  1. Putin romantism5 motive si 5 idei pentru un dormitor alb perfect

Nimic nu poate fi mai romantic decat un pat cu baldachin, iar atunci cand dormitorul gazduieste doar patul si alte cateva accesorii mici, nu poate fi nimic mai bine.

Unele paturi de acest gen pot parea sufocante sau demodate, dar daca amenajati patul la fel ca cel din exemplul nostru sigur nu veti da gres. Perdeaua care inconjoara stalpii si rama, dau un sentiment tropical, aerisit, iar pernele visinii scot culoarea predominanta din anonimat

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.