5 lucruri de evitat pentru o casa cu Feng Shui bun

0
1377

Exista multe vicii Feng Shui pe care le poate avea planul unei case, unele mai serioase decat altele. De la o baie pozitionata cu fata la intrare, pana la o scare pozitionata in mijlocul casei, trebuie sa invatati cum sa identificati aspectele principale Feng Shui negative din orice casa si de asemenea cum sa echikibrati energia provocatoare a acestora.

Daca sunteti in cautarea unei noi case, incercati sa le evitati pe cale care prezinta aceste caracteristici negative Feng Shui, iar daca deja locuiti intr-o casa care are aceste caracteristici aflati ce puteti face in aceasta privinta urmand sfaturile Feng Shui de mai jos.

1. Alinierea usilor in linie dreapta

Imaginati-va energia ca pe o cascada curgatoare in mijlocul casei. Veti vedea ca apa se va scurge mult mai rapid prin usi aliniate direct, fara a incetini si fara a ramane blocata.

Este important sa evitati o asemenea situatie, cu usi de acces aliniate direct, deoarece toata energia Feng Shui pozitiva care va intra pe usa principala va putea parasi casa foarte usor pe usa din spate, fara a avea sansa de a circula si de a hrani locuinta.

2. Scarile din fata usii

Usa principala este „Gura Chi” in Feng Shui, pentru ca acesta este modul prin care casa absoarbe energia hranitoare de care are atata nevoie. Atunci cand o scara sta in fata usii, energia Feng shui se grabeste sa urce, sau sa coboare, lasand partea de jos a casei nealimentata de energie.

3. Baia din fata usii

Daca baia este pozitionata cu fata la usa de la intrare, atunci toata energia va intra in baie lasnad casa neacoperita cu energie.

4. Scara din centrul casei

Ca si regula generala, o scara pozitionata in centrul casei nu este un Feng Shui bun, iar acest lucru necesita putin mai multa atentie pentru a gasi diferite metode Feng Shui de a o contracara.

5. Dormitor deasupra unui garaj

Un dormitor pozitionat deasupra garajului nu este un Feng Shui bun din doua motive: In garaj exista o miscare continua care poate destabiliza energia( care ar trebui sa fie statica in dormitor), iar o asemenea pozitionare reprezinta o fundatie instabila pentru energie, care va afecta relaxarea si somnul.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.