5 idei pentru un dormitor gri perfect

0
3267
5 idei pentru un dormitor gri perfect

Pentru ca griul este in general o culoare serioasa, o camera colorata astfel poate fi lipsita de interes. Dar nu trebuie da va faceti probleme! Tot ce trebuie da faceti este sa aduceti un plus de culoare cu cateva nuante indraznete pentru a da viata unui dormitor gri.

Abordare indrazneata5 idei pentru un dormitor gri perfect

Luati ca exemplu ideea de mai jos. Intradevar muuult gri, monoton in mare parte, dar scaunul galben schimba total atmosfera, insotit si de taburetul in stil otoman al carui imprimeu  indraznet sparge dominatia griului si atrage privirea. Este abordarea perfecta a folosirii culorii gri in dormitor.

Clasic-contemporan5 idei pentru un dormitor gri perfect

Chiar daca gri este o culoare linistita, neutra, are un aer contemporan, ceea ce il face perfect pentru a reda stilul traditional in termenii prezentului.

Chiar daca pare a fi un stil rustic( linii simple, accente de lemn uzat) imprimeurile geometrice iau locul motivelor florale la care v-ati fi asteptat si dau stilului rural un aer sofisticat, proaspat.

Gri cald5 idei pentru un dormitor gri perfect

Daca va faceti griji ca prea mult gri ar face ca dormitorul sa para rece atunci puteti folosi nuante de gri cald, cu tenta maronie. Peretii sunt gri-maroniu, dar niciun moment reci sau aspri. Combinati in incapere draperii in motive florale si spargeti suprematia griului cu un covor tare caramiziu si cu doua oglinzi ce vor da personalitate si sarm dormitorului.

Gri in camera copilului5 idei pentru un dormitor gri perfect

Chiar daca griul nu este prima optiune atunci cand ne gandim sa amenajam dormitorul copilului, iata ca se poate. Un spatiu pe care pana si un adolescent l-ar aprecia.

Accentul gri inchis de pe perete pune in evidenta mai bine culorile folosite in restul camerei. Este un design foarte bine echilibrat, sustinut de o armonie perfecta intre culorile si motivele folosite, care se intrepatrund.

Gri modern5 idei pentru un dormitor gri perfect

Acest dormitor colorat in gri negru si crem are un appeal modern, futurist.

Nuantele sunt folosite foarte bine, pe intreaga suprafata, iar aspectul este confortabil.

Atunci cand folositi mult gri in dormitor, adaugati texturi calde pentru a preveni un aer rece.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.