5 culori pentru un dormitor ce exprima relaxare

0
1733
5 culori pentru un dormitor ce exprima relaxare

Nuantele bogate si pastelurile delicate pot conferi oricarui spatiu un sentiment de calm, relaxare si armonie. Si pana la urma, acestea sunt principalele sentimente pe care vrem sa le traim in spatiul intim.

Totul tine de fiecare individ in parte si de modul in care doreste si poate sa obtina aceste sentimente. Totul tine de gust si de abordare, dar cu ajutorul catorva idei si sfaturi casa poate vibra de relaxare din toate partile.

Ce solutii avem?

1. Mov5 culori pentru un dormitor ce exprima relaxare

Indiferent de tonul folosit intr-o camera, movul este o culoare relaxanta Nu este obositor ochiului si poate deschide un spatiu, fara a va da seama care sunt limitele acestuia. Veti vrea efectiv sa fa scufundati in el.

2. Gri-albastru5 culori pentru un dormitor ce exprima relaxare

Unii ar spune ca gri-albastru este o culoare deprimanta, insa nu este neaparat asa. Culoarea te poate duce cu gandul intr-adevar la o zi ploioasa, intunecata, dar astfel avem posibilitatea de a ne ghemui in pat, de a ne refugia in calmitatea camerei.

Daca veti combina gri-albastru cu somon sau cu verde sage, cu siguranta nu il veti mai gasi deprimant, ci mai degraba intim, vesel.

3. Verde pal5 culori pentru un dormitor ce exprima relaxare

In tonul potrivit, culoarea te duce cu gandul la o dupa-amiaza linistita de vara, in care va delectati cu un pahar si o carte buna, intr-o liniste calma, surda.

4. Roz pal5 culori pentru un dormitor ce exprima relaxare

O camera colorata in roz nu emana in mod special feminitate.

In combinatia perfecta, subtonul de gri iese la suprafata, creand mai degraba impresia de sofisticat, matur.

5. Albastru celest 5 culori pentru un dormitor ce exprima relaxare

Nimic nu poate fi mai linistitor intr-o camera decat un albastru celest. Este o culoare curata ce poate fi asociata cu o gama larga de alte culori sau cu motive florale, ceea ce ar crea impresia ca va aflati intr-o gradina deschisa iar albastrul peretilor este cerul.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.