5 culori de bucatarii Feng Shui pe care le iubim

0
3344

Va invitam sa descoperiti 5 culori Feng Shui pentru 5 bucatarii Feng Shui care vor vor aduce armonie si bunastare in casa:

1. Gri pentru o bucatarie cu Feng Shui bun5 culori de bucatarii Feng Shui pe care le iubim

O bucatarie gri are o energie Feng Shui excelenta, calda, aerisita, primitoare, iar o umbra potrivita de gri are o energie fina si hranitoare. Cu aceasta culoare putei crea un Feng Shui excelent in bucatarie, daca stiti cum sa o folositi.

Aceasta bucatarie are un Feng Shui bun deoarece culoarea gri a dulapurilor este „calmata” de nuantele de lemn care o inconjoara: lemnul cald al scarii, lemnul deschis al blatului si cel al scaunelor. Ca o completare, albul vintage al dulapurilor de bucatarie fac din aceasta o bucatarie unica si calda.

2. Bleu ciel si culorile pamantului5 culori de bucatarii Feng Shui pe care le iubim

In timp ce albastrul poate reprezenta o provocare o pentru bucatarie, aceasta bucatarie are cel mai bun albastru posibil, alaturi de cea mai potrivita culoare pentru el- o alegere buna de culoare a pamantului, calma si echilibranta. Combinatia de culori da o senzatie de prospetime, aerisire si fericire si aduce o energie naturala datorita asemanarii cu pamantul si cerul.

3. Bucatarie in galben si verde5 culori de bucatarii Feng Shui pe care le iubim

Combinatia galben-verde este considerata excelenta pentru o bucatarie cu un feng shui bun. Ambele culori sunt dozate perfect. Parca te face sa vrei mai mult.

Bucataria are un echilibru foarte bun in ceea ce priveste jocul de culori: creative si calde, rationalizate de energia racoritoare pe care o confera detaliile dulapurilor, cuptorul si blatul negru lucios.

Este o bucatarie frumoasa si colorata cu un echilibru potrivit de energii calme si jucause.

4. O bucatarie de un alb interminabil5 culori de bucatarii Feng Shui pe care le iubim

Simplitatea si prospetimea albului face o bucatarie sa revina la viata. Sa lucrezi intr-o bucatarie alba este ca si cum ai avea parte de un nou inceput in fiecare dimineata.

Aceasta bucatarie gaseste un echilibru minunat intre alb si tonurile calde ale lemnului care aduc un aer rustic; o varietate de ceramica alba si efectul racoritor al detaliilor elementului de metal Feng Shui.

5. O bucatarie rosie, echilibrata5 culori de bucatarii Feng Shui pe care le iubim

Aceasta bucatarie face uz perfect de energia indrazneata si luminoasa a culorii rosie. Cu toate ca nu este usor sa lucrezi cu aceasta culoare si nici nu este un feng shui bun potrivit pentru orice zona a casei, energia vibranta a rosului este folosita in aceasta bucatarie in proportia potrivita. Culoarea are o prezenta puternica dar nu coplesitoare.

Rosul este combinat cu maiestrie cu alb si cu detaliile racoritoare de otel inoxidabil. O alegere excelenta de culori pentru o bucatarie cu un Feng Shui bun.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.