4 idei pentru a decora o camera de baieti

0
1736
4 idei pentru a decora o camera de baieti

Daca sunteti in criza de idei in ceea ce priveste amenajarea dormitorului copilului dumneavoastra atunci poate veti gasi inspiratie printre sfaturile noastre:

Pat supraetajat4 idei pentru a decora o camera de baieti

Daca aveti 2 baieti carea impart aceeasi camera atunci un pat supraetajat ar putea fi o solutie buna pentru economisirea spatiului. Iar daca patul este facut la comanda puteti opta pentru un sertar sub acesta unde sa puteti depozita jucariile si jocurile acestora.

Galerie de picturi4 idei pentru a decora o camera de baieti

Copii picteaza si deseneaza mult in prima parte a copilariei asa ca nu aveti d ce sa dati banii pe tablouri sau pe rame foto. Le puteti expune creatiile pe perete. Fixati o sfoara pe un perete si prindeti desenele copilului dumneavoastra cu mini carlige.

Stilul Navy4 idei pentru a decora o camera de baieti

O tema Navy in alb si albastru se potriveste intr-o camera de baiat, indiferent de varsta acestuia.

Nuantele de crem se imbina perfect cu cele de albastru, iar culoarea neutra predominanta a peretilor le echilibreaza pe amandoua. Adaugati pe perete cateva decoratiuni in acelasi stil si pictati un perete cu desene si teme marine si veti avea o camera perfecta in stil Navy

Dormitor de poveste4 idei pentru a decora o camera de baieti

In general copiii isi doresc o camera tematica, in functie de ultimele trend-uri in materie de desene animate, povesti sau filme pentru copii, sau chiar in functie de pasiuni.

Cu siguranta ca si baiatului dumneavoastra i-ar placea un par in forma de masina de exemplu, accesorizat cu tablouri sugestive si un covor asemanator pe care sa isi continue cursele cu masinutile din dotare.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.