4 idei de decoratiuni DIY pentru Paste

0
1838

Este momentul sa ne pregatim pentru Paste. Si nu ne referim doar la mancaruri fel de fel cu care sa incantam musafirii, ci si la decoratiunile propriu-zise cu care sa intram mai usor in spiritul Sarbatorii.

Si cum putem face mai bine acest lucru daca nu cu proiecte DYI, facute cu propriile noastre eforturi:

1. Ghirlande DIY

Puteti confectiona foarte usor ghirlande cu motive de Paste, iepurasi, oua, pe care sa le atarnati fie in camera unde veti servi masa, fie la intrarea in casa.

Acestea pot fi confectionate foarte usor, folosind o bucata de material, un sablon in forma de iepuras, o funda, lipici si o culoare pentru a desena ochii iepurasilor.


2. Pernute iepurasi

Aveti nevoie de poza cu iepurasi, hartie de transfer, fier de calcat, fata de perna, material de umplut.

Daca aveti iepuras puteti sa ii faceti o poza, sau puteti descarca o poza de pe internet pe care apoi o puteti printa pe o hartie de transfer. De pa hartia de transfer puteti imprima poza cu ajutorul unui fier de calcat, pe material, iar apoi umpleti pernuta si o finisati.

Veti obtine pernute haioase si originale.4 idei de decoratiuni DIY pentru Paste

3. Boluri iepurasi

Puteti sa creati chiar si boluri simpatice in care puteti servi aperitive usoare(covrigei, alune) care vor fi cu siguranta apreciate de musafiri.

Pentru acest lucru aveti nevoie de pasta pentru modelaj care se intareste in contact cu aerul, un sucitor de  bucatarie, un marker, un sablon in forma de iepuras(acelasi cu cel folosit la ghirlande) o foarfeca si un bol mic de bucatarie.

Modelati pasta de hartie iar apoi intindeti-o cu sucitorul. Desenati forma iepurasului si taiati, apoi asezati forma intr-un bol mic de bucatarie, si presati in interior pentru a-i da forma adanca. Desenati apoi ochisorii si boticul si gata bolul in forma de iepuras.

4. Baloane „oua de Paste”

Puteti sa realizati un aranjament de baloane cu motive Pascale din baloane normale umflate pe care le vopsiti folosind vopsele acrilice si o pensula mai groasa. Simplu si cu rezultate haioase. Si la un pret mai mult decat accesibil.4 idei de decoratiuni DIY pentru Paste

 

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.