4 combinatii de culoare perfecte

0
1313
4 combinatii de culoare perfecte

Culorile ne pot da uneori batai de cap, mai ales daca nu avem un simt artistic foarte mare. Insa de aceea exista profesionisti! Pentru a ne ajuta si pentru a ne oferi cele mai bune solutii in ceea ce priveste folosirea culorilor dar si in ceea ce priveste cele mai bune combinatii de culoare.

Puteti pune in aplicare ideile lor sau va puteti folosi de acestea pentru a va crea propria paleta de culori.

Intre timp, noi va prezentam cateva dintre cele mai reusite combinatii de culori pentru designul interior:

1. Maron- albastru-crem4 combinatii de culoare perfecte

Puteti crea o schema de culori versatila si fara prea mult efort, combinand Maron, albastru si crem. insa tineti cont de faptul ca proportia este foarte importanta. Intr-o camera cu mobila predominant maron, echilibrati balanta cu accente de crem si albastru, fara a exagera.

2. Scortisoara-verde-violet4 combinatii de culoare perfecte

Intotdeauna, natura a fost o sursa excelenta de inspiratie. Doar privit un moment pe fereastra!

Iar profesionistii se pricep de minune sa transpuna culorile naturii in designul interior, asa cum este cazul si in imaginea de mai sus unde culoarea scortisoarei si a liliacului sunt insotite minunat de verdele natural.

3. Ton pe ton4 combinatii de culoare perfecte

Tonurile de bej, crem si maron, toate derivate din aceeasi culoare pot transforma un dormitor intr-un spatiu odihnitor si confortabil. Probabil, paleta de culori cea mai usor de realizat este cea monocromatica, iar daca vi se pare prea monotona, includeti in design cateva tesaturi si textile texturate.

4. Verde-negru-alb4 combinatii de culoare perfecte

Si pentru ca tonurile de verde sunt la moda anul acesta, nu putea lipsi nici de la noi.

Indiferent cat de indraznet intentionati sa folositi culorile, amintiti-va sa utilizati elementele de baza pentru a le aduce impreuna. Verdele este puternic si imbietor si poate fi perfect echilibrat de alb si negru.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.