4 bai minunate in care peretii fac diferenta

0
1478

Ultimul trend in materie de amenajari interioare pare a fi decorarea peretilor cu placi decorative, gresie sau faianta, in culori unice, indraznete.

Si unde putem jongla cu acest trend mai bine daca nu in baie. Chiar daca spatiul este mic sau mare, un detaliu neobisnuit va atrage cu siguranta atentia si va da unicitate incaperii.

Indiferent ca este vorba de pereti sau pardoseala, putina creativitate in ceea ce priveste culorile placilor de gresie sau faianta va face ca spatiul sa para improspatat, exclusiv, nou.

Haide sa vizitam impreuna 5 bai amuzante si incantatoare care ies din tipar datorita unui strop de culoare:

Clasic si modern4 bai minunate in care peretii fac diferenta

Un look clasic si o tenta de modern. Aceasta baie eleganta foloseste placi decorative atat pe pereti cat si pe podea. Faianta alba, lucioasa, de dimensiuni mici contrasteaza perfect cu gresia unica de pe podea. Combinatia de gresie cu motive amuzante si faianta in culori neutre confera baii un aspect amuzant dar totusi echilibrat.

Putin mov nu strica4 bai minunate in care peretii fac diferenta

Atunci cand amenajati o baie nu va sfiiti sa utilizati o culoare stralucitoare pentru a va impune punctul de vedere. Folosirea indrazneata a culorii mov face din aceasta baie una cu adevarat unica. Daca folositi o culoare puternica, lasati-o sa isi faca treaba. Puteti doar sa ii asociati o oglinda „cool” si cateva accesorii haioase si amenajarea este gata.

Verde si negru4 bai minunate in care peretii fac diferenta

Daca va doriti in continuare un strop de culoare, dar ceva totusi mai echilibrat incercati sa folositi o culoare de baza stralucitoare pe care sa o temperati cu un ton inchis sau o culoare neutra care va incadra perfect culoarea de baza.

in baia aceasta, verdele menta, este asociat cu negru, destul de subtil am putea spune si a rezultat o combinatie neasteptata dar sofisticata, cu stil.

Roz blush4 bai minunate in care peretii fac diferenta

Aceasta baie este unica si incantatoare. Este spatiul feminin perfect pentru a-ti incepe ziua. Culoarea este subtila si minimalista, chiar daca ocupa un spatiu destul de mare.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.