3 trenduri in designul exterior pentru aceasta vara

0
1095

Designul, interior sau exterior, ofera frecvent o multime de solutii pentru amenajarea spatiului, fie el personal, fie profesional, iar multi il iau in calcul sau nu, se inspira sau nu, iar uneori este interesant de vazut care sunt trendurile din acest segment si ce cu ce noutati ne incanta.

Si pentru ca este vara, accentul cade implicit pe actualul sezon dar si pe designul de exterior. Iata care ar fi trendurile acestei veri:

1. Gradina verticalala  3 trenduri in designul exterior pentru aceasta vara

Am mai vorbit si cu alte ocazii despre ceva asemanator si este interesant de vazut ca este moda.

Este o idee de design practica, usor de intretinut, dar si o solutie pentru iubitorii de plante care nu dispun de prea mult spatiu sau carora nu le place sa isi expuna ghivecele in toata gradina. Plus ca este o idee grozava si sin punct de vedere vizual.

2. Accente de culoare „Lime”3 trenduri in designul exterior pentru aceasta vara

Se pare ca vara aceasta se poarta „Lime”.

Expertii sunt de parere ca vara aceasta vom vedea aceasta culoare proaspata in multe idei si accesorii de design exterior, iar acestia sugereaza ca am putea incorpora subtil aceasta nuanta fie in pernutele decorative, fie in accesoriile decorative, fie in tapiteria scaunelor si a bancutelor de exterior.

Pare a fi o idee draguta ce incepe sa se impuna in fata trendurilor anterioare care preferau culorile pamantii.

3. Lumanari Hurricane3 trenduri in designul exterior pentru aceasta vara

Vara aceasta este randul lumanarilor sa isi faca loc in designul exterior. Iar pentru aceasta avem nevoie si de suportul Hurricane, care protejeaza impotriva adierii vantului si are capacitatea de a distribui lumina lumanarii in intunericul noptii, pentru a crea o atmosfera romantica si deosebita.

 

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.