3 idei pentru a decora un perete gol din dormitor

0
2557

Un perete mare si gol poate reprezenta o mare dilema cand vine vorba de a-l decora. Stim ca ii trebuie ceva dar nu ne dam seama ce.

Teoretic, intr-un dormitor, un perete este ocupat de un dulap, un alt perete este ocupat de o etajera sau o comoda cu un televizor, iar alt perete este ocupat de capatul patului si cel putin unul dintre acesti pereti are si o fereastra.

Indiferent care ar fi peretele caruia ii lipseste ceva, probabil ca ati petrecut destul timp intrebandu-va ce sa faceti cu el.

Cateodata raspunsul este simplu-nu ii faceti nimic, pentru ca nu toti peretii au nevoie de ceva, mai ales daca dormitorul dumneavoastra are un stil minimalist, caz in care un perete alb, gol, creeaza senzatia de spatiu.

Dar daca totusi spatiul gol va deranjeaza, puteti incerca una dintre solutiile propuse mai jos:

1. Spargeti monotonia cu mobila3 idei pentru a decora un perete gol din dormitor

Dormitoarele sunt predispuse la a avea piese de mobilier dispuse in plan orizontal, joase: Patul este jos si lat iar noptierele si comodele nu sunt nici ele prea inalte.

Acest lucru poate crea dezechilibru in camera, cu toate obiectele aproape de nivelul solului si cu pereti ramasi goi pana la tavan.

In acest caz, puteti reechilibra dormitorul prin adaugarea unei piese de mobilier inalte: o biblioteca, un dulap inalt, o etajera; oricare dintre aceste piese va umple cu siguranta spatiul gol si va va rezolva problema.

2. Incercati un desen mural3 idei pentru a decora un perete gol din dormitor

Pentru ca exista posibilitatea ca dormitorului dumneavoastra sa ii lipseasca spatiul suficient, la nivelul solului, pentru a adauga o piesa de mobilier, exista solutia unui desen mural.

Nu va ganditi ca acestea se pot preta doar in camera copiilor, sau ca trebuie sa fie complex. un desen mural poate fi la fel de simplu ca o floare ce se intinde pe tot peretele sau doua pasari in zbor.

Puteti realiza personal desenul sau puteti apela la un grafician, sau puteti alege varianta de sablon pre-realizat pe care doar va trebui sa il potriviti pe perete.

Partea buna este ca puteti jongla cu orice desen, culoare, stil care sa vi se potriveasca si sa se preteze camerei.

3. Expuneti o colectie3 idei pentru a decora un perete gol din dormitor

Multe colectii sunt potrivite pentru a fi expuse pe un perete, iar peretele dumneavoastra problema poate fi un loc perfect pentru a expune o colectie de:

-Oglinzi de mana antice;

-Palarii;

-Rame antice;

-Vase si alte obiecte de arta caracteristice diverselor culturi;

-Masti;

-Aranjamente arhitecturale;

-Diplome;

-Poze.

Colectia poate continua la nesfarsit. Este suficient sa definiti ce v-ar face placere sa vedeti zilnic, iar partea buna este ca puteti inlocui oricand colectia expusa.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.