3 accesorii esentiale care nu ar trebui sa lipseasca din baie

0
989

Atunci cand ne mutam la casa noastra exista cateva lucruri pe care cu siguranta trebuie sa le achizitionam, iar accesoriile pentru baie nu fac nota discordanta. Nu este vorba de accesorii scumpe sau greu accesibile, iar faptul ca le veti avea la indemana nu va va aduce decat beneficii.

Care ar fi acestea?

Spatiu de depozitare pentru hartia igienica3 accesorii esentiale care nu ar trebui sa lipseasca din baie

Nu este prea placut sa realizezi ca nu mai ai hartie igienica exact in momentul in care te aflii pe toaleta. De aceea, trebuie sa va asigurati ca aveti hartie igienica intotdeauna la indemana si ca depozitati intotdeauna cateva role intr-un loc special amenajat din baie.

Puteti opta pentru un suport de metal inalt, rotund sau patrat care poate depozita 3-4 role de hartie igienica  si nici nu ocupa foarte mult spatiu. Acestea sunt disponibile in multe variante de forme si culori, iar daca nu va puteti hotari, optati pentru un suport de plastic ce pare ca se potriveste la orice.

Perie de toaleta3 accesorii esentiale care nu ar trebui sa lipseasca din baie

Este o idee buna sa aveti o perie de toaleta la indemana, dar este o idee si mai buna sa nu fie la vedere. In acest sens, o perie cu suport este o alegere foarte buna. Astfel, aceasta va sta in suport si nu va fi expusa foarte mult privirii. Puteti chiar sa o asortati cu suportul pentru hartie igienica.

Pompa de desfundat3 accesorii esentiale care nu ar trebui sa lipseasca din baie

Pentru probleme serioase ale toaletei probabil va trebui sa apelati la un instalator. Dar pentru probleme mici, ocazionale, cum ar fi infundarea toaletei, este bine sa aveti o pompa pentru desfundat la indemana.

Acestea sunt mici, se pozitioneaza vertical si nu ocupa mult spatiu. Astfel, pot fi ascunse in locuri mici sau in spatiile de depozitare ale baii.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.