Mituri despre Feng Shui pe care nu ar trebui sa le credeti – partea I

0
1084
Mituri despre Feng Shui pe care nu ar trebui sa le credeti - partea I

Feng Shui este pe atat de popular in zilele noastre pe cat este de ticsit de stereotipuri, si nonsensuri. Cum putem distinge intre Feng Shui-ul original si informatiile superficiale?

Ca si in cazul altor informatii, este nevoie de timp pentru a le parcurge si pentru a descoperi care sunt veridice si care functioneaza. Iar pentru a va ajuta, va prezentam 10 mituri despre Feng Shui pe care ar trebui sa incetati sa le mai credeti:

1. Culoarea rosie norocoasa de la intrare

Este o usa rosie intr-adevar aducatoare de noroc in Feng Shui? Da, dar nu pentru fiecare casa. Folosirea cu succes a culorilor in Feng Shui este specifica si depinde de multi factori. In cazul culorii unei usi principale va trebui sa va uitati la directia Feng Shui norocoasa a acesteia si apoi sa alegeti culoarea potrivita.

2. Bambus si fantani

Bambusul si fantanile de interior sunt de cele mai multe ori asociate cu Feng Shui. Ambele pot fi folosite ca si tratamente eficiente Feng Shui in diferite zone ale casei sau biroului, dar prezenta sau lipsa acestora nu face casa neaparat buna sau rea din punct de vedere Feng Shui. Este mult mai mult de munca pentru a crea un spatiu cu un Feng Shui bun, decat prin simpla folosire a unor accesorii.

3. Florile sunt un Feng Shui rau in dormitor

Fals! Florile proaspete au o energie rafinata si aduc intotdeauna incantare si mirosuri vindecatoare in orice spatiu. Cum ar putea fi un Feng Shui rau pentru dormitor?

In cazul Feng Shui trebuie sa fiti atenti la detalii si sa fiti specific. Un buchet mic din flori naturale este un Feng Shui bun pentru dormitor, in timp ce un buchet mare, colorat poate crea o calitate de energie prea activa pentru dormitor.

4. Mutati mobila si imbunatatiti-va viata

Nu ar fi minunat sa mutati canapeaua si sa primiti imediat o promovare? Sau sa rearanjati livingul si sa intalniti pe cineva special? Mutatul mobilei este o idee buna si reimprospateaza fluxul de energie al spatiului, dar mutatul in sine nu va garanteaza nicio schimbare majora in viata. Este vorba de mult mai mult de atat.

5. Daca patul nu este cu fata la o directie norocoasa aveti o problema serioasa

Pe langa alte mituri despre aplicarea usoara si miraculoasa a Fleng Shui, avem si conceptiile care aduc dezastru. Iar una dintre ele este pozitionarea patului cu fata catre o directie ghinionista care va poate aduce tot felul de nenorociri. Lucru neadevarat! Total neadevarat.

Lasa raspuns

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.